[ FF EunKang / JionHoon | That XX – Part 4 (ENG) ]

  Disclaimer : Thank you for Kim Eonnie for reviewing and editing this part despite she was very busy. I’ll work on the next part asap, because this cliffhanger on the end of this part killing me. Please be patient with me. πŸ˜€     ***     β€œB-but, we still don’t know if the… Continue reading [ FF EunKang / JionHoon | That XX – Part 4 (ENG) ]

[ FF Eunkang/Jyonhoon | That XX – part 3 (ENG) ]

  Disclaimer : Thank you for Kim Asia eonnie who helped me to review and edit this part. So sorry if this part make you more confused 😦 Please cheer Kim Asia eonnie so I can update part 5 asap ><   ***   “Well, well, well, it looks like I have guests.” said Jaejin,… Continue reading [ FF Eunkang/Jyonhoon | That XX – part 3 (ENG) ]

[ FF EunKang/JyonHoon (ENG) | That XX – part 1 ]

Foreword : Indonesia version will out after English version part 3 updated. Please be patient.         β€˜3….2….1’ Jiwon whispered to himself. As soon as the bell rang, Jiwon got up from his chair and rushed out of classroom. He didn’t want to go on a meeting about the summer festival. He just… Continue reading [ FF EunKang/JyonHoon (ENG) | That XX – part 1 ]

[ FF EunKang/Jionhoon | That XX – Teaser ]

Disclaimer : pertama kali nyobain nulis pakek bahasa informal (banyak bahasa gaulnya). Kalau aneh, cukup berikan kritik soalnya masih teaser. Kenapa judulnya that XX? Ya gpp sih pengen aja XD Intinya satu, maaf kalau nantinya ff ini bakal absurd. Semoga bisa menghibur kita semwa. (eaaaaa)             ***     Jiwon… Continue reading [ FF EunKang/Jionhoon | That XX – Teaser ]

[ FF EunKang/JionHoon | Fire Water part 1 ]

    Diclaimer :   Gue salah itung umurnya semua cast pas di teaser kemaren. XD Disitu gue berasumsi Seungjae umurnya sekitar 3 taunan, dan kalo umur Jiyong 26, maka dia pas lulus kuliah langsung nikah XD. Maka dari itu gue revisi semua umur castnya yah. Gue harap kalian cukup puas dengan karakter Jiwon yang… Continue reading [ FF EunKang/JionHoon | Fire Water part 1 ]